Obaly a jejich význam v logistice - Janoušková, Klára (2021)
Bakalářská práce pojednává o logistice firmy Eberspächer spol. s r.o. Velký důraz klade na logistiku interní, a to se zaměřením na obaly použité ve firmě. Pojednává o přípravě nových projektů z pohledu logistiky a poolingu obalů. Posouzení nákladovosti poolingu obalů poskytovatele Chep GmbH.