Obaly a jejich význam v logistice - Janoušková, Klára; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2021)
Bakalářská práce pojednává o logistice firmy Eberspächer spol. s r.o. Velký důraz klade na logistiku interní, a to se zaměřením na obaly použité ve firmě. Pojednává o přípravě nových projektů z pohledu logistiky a poolingu obalů. Posouzení nákladovosti poolingu obalů poskytovatele Chep GmbH.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses