Paliativní péče v České republice - Kinterová, Barbora (2018)
Předmětem mé bakalářské práce je Paliativní péče v České republice. Práce definuje pojem paliativní péče a popisuje její jednotlivé druhy. Seznamuje se specifiky financování českého zdravotnictví s důrazem na oblast paliativní péče. Jádrem práce a je analýza současného stavu českého zdravotnictví v oblasti paliativní péče práce a definování nedostatků. Finálním výstupem je formulace návrhů na zlepšení současného stavu.