Paliativní péče v České republice - Kinterová, Barbora; Lešetický, Ondřej; Kozár, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Předmětem mé bakalářské práce je Paliativní péče v České republice. Práce definuje pojem paliativní péče a popisuje její jednotlivé druhy. Seznamuje se specifiky financování českého zdravotnictví s důrazem na oblast paliativní péče. Jádrem práce a je analýza současného stavu českého zdravotnictví v oblasti paliativní péče práce a definování nedostatků. Finálním výstupem je formulace návrhů na zlepšení současného stavu.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: paliativní péče; zdravotnictví; financování zdravotní péče; zdravotní pojištění; Česko; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; palliative care; health service; medical care financing; health insurance; Czechia; bachelor's theses