CSR a návrh nové strategie pro spolupráci Oracle s univerzitami v ČR - Fialová, Lenka (2018)
Práce je zaměřena na návrh nové spolupráce oddělení Oracle Digital společnosti Oracle s.r.o. s univerzitami na českém trhu za předpokladu neoficiálního partnerství. Celá spolupráce je navržena, aby navazovala na CSR strategii společnosti a zároveň splňovala individuální požadavky představitelů vysokých škol a managementu Oracle Digital.