CSR a návrh nové strategie pro spolupráci Oracle s univerzitami v ČR - Fialová, Lenka; Matysová, Kamila; Švenda, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Práce je zaměřena na návrh nové spolupráce oddělení Oracle Digital společnosti Oracle s.r.o. s univerzitami na českém trhu za předpokladu neoficiálního partnerství. Celá spolupráce je navržena, aby navazovala na CSR strategii společnosti a zároveň splňovala individuální požadavky představitelů vysokých škol a managementu Oracle Digital.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses