Benefity z pohledu vysokoškolských studentů - Kochánková, Hana (2018)
Cílem diplomové práce je analýza zaměstnaneckých benefitůz pohledu vysokoškolských studentů. Prostřednictvím provedené analýzybyl získán komplexní pohled vysokoškolských studentů a absolventů,jakožto potenciálních budoucích zaměstnanců, na systém odměňování azaměstnanecké benefity. Pro zjištění zájmu mladých o benefity bylovyužito dotazníkové šetření a polostrukturované rozhovory. Výsledky jsouinterpretovány pomocí SWOT analýzy. Závěr práce obsahuje doporučenípro zaměstnavatele i budoucí zaměstnance. Obsahem teoretické části práceje vymezení základních pojmů z oblasti benefitů.