Benefity z pohledu vysokoškolských studentů - Kochánková, Hana; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Vávra, Radovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem diplomové práce je analýza zaměstnaneckých benefitůz pohledu vysokoškolských studentů. Prostřednictvím provedené analýzybyl získán komplexní pohled vysokoškolských studentů a absolventů,jakožto potenciálních budoucích zaměstnanců, na systém odměňování azaměstnanecké benefity. Pro zjištění zájmu mladých o benefity bylovyužito dotazníkové šetření a polostrukturované rozhovory. Výsledky jsouinterpretovány pomocí SWOT analýzy. Závěr práce obsahuje doporučenípro zaměstnavatele i budoucí zaměstnance. Obsahem teoretické části práceje vymezení základních pojmů z oblasti benefitů.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses