Optimalizace rozvozu zeleniny v zemědělské společnosti - Jareš, Matěj (2018)
Tato práce se zaměřuje na optimalizaci procesu distribuce zboží, konkrétně distribuci zeleniny v rámci tradiční zemědělské společnosti. Jako nástroj pro optimalizaci distribučních procesů jsou zvoleny optimalizační úlohy. V teoretické části práce jsou definovány rozvozní úlohy. V praktické části práce jsou poté definované rozvozní úlohy aplikovány na reálných datech zemědělské společnosti Bramko. Výsledky jsou analyzovány a porovnány se skutečnými hodnotami.