Optimalizace rozvozu zeleniny v zemědělské společnosti - Jareš, Matěj; Fábry, Jan, 1967-; Pelikán, Jan, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2018)
Tato práce se zaměřuje na optimalizaci procesu distribuce zboží, konkrétně distribuci zeleniny v rámci tradiční zemědělské společnosti. Jako nástroj pro optimalizaci distribučních procesů jsou zvoleny optimalizační úlohy. V teoretické části práce jsou definovány rozvozní úlohy. V praktické části práce jsou poté definované rozvozní úlohy aplikovány na reálných datech zemědělské společnosti Bramko. Výsledky jsou analyzovány a porovnány se skutečnými hodnotami.
Vedoucí práce: Jan Fábry
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses