Analýza věrnostního programu spol. Tesco Stores ČR a.s. - Tesco Clubcard - Hayova, Hanna (2018)
Cílem mojí diplomové práce je kriticky zhodnotit věrnostní programy maloobchodních potravinových řetězců v ČR a zejména se soustředit na program Tesco Clubcard. Pomocí vlastního marketingového výzkumu (SWOT analýza, konkurenční analýza a vlastní dotazníkové šetření) plánuji zjistit, jak je tento program vnímán zákazníky společností Tesco ČR a.s. a na základě toho nabídnout určitá doporučení do budoucna, která pomohou zaujmout více zákazníků a tím pádem zvýšit počet uživatelů programu Tesco Clubcard.Metody, které plánuji používat:•Case study:omaloobchodní trh v České republice;opostavení společností Tesco Stores a.s.;oTesco Clubcard – historie, principy fungování, využití dat.•Vlastní dotazníkové šetření.