Program zaměstnaneckých benefitů v konkrétní firmě - Kalová, Iveta; Čermáková, Elvíra; Krupka, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato bakalářská práce se zabývá zhodnocením a tvorbou zaměstnaneckých benefitů ve firmě KALA TRANS, s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou specifikovány pojmy související se zaváděním zaměstnaneckých benefitů, řízením lidských zdrojů a motivací zaměstnanců. Jsou zde blíže charakterizovány druhy motivace a definice a styly řízení a vedení. Na konci teoretické části jsou popsány zaměstnanecké benefity, jejich rozdělení, důvody zavádění ve firmách a jejich daňová výhodnost. V praktické části je představena vybraná společnost. Dále je pomocí dotazníkového šetření a osobních pohovorů zhodnocen stávající stav týkající se zaměstnaneckých benefitů a motivace zaměstnanců ve firmě. V poslední části jsou na základě zjištěných výsledků navrhnuty možnosti na zlepšení stávajícího programu zaměstnaneckých benefitů.
Vedoucí práce: Elvíra Čermáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses