Pronikání Hradce Králové na trh kongresového cestovního ruchu - Nováková, Veronika (2018)
Diplomová práce se zabývá potenciálem kongresového cestovního ruchu v Hradci Králové. Cílem práce je zjištění současné situace kongresového cestovního ruchu v Hradci Králové a zmapování činnosti a spolupráce všech subjektů do něj zapojených a na základě této analýzy podat návrh na další možný rozvoj.