Pronikání Hradce Králové na trh kongresového cestovního ruchu - Nováková, Veronika; Kvítková, Zuzana; Dvořák, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá potenciálem kongresového cestovního ruchu v Hradci Králové. Cílem práce je zjištění současné situace kongresového cestovního ruchu v Hradci Králové a zmapování činnosti a spolupráce všech subjektů do něj zapojených a na základě této analýzy podat návrh na další možný rozvoj.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses