Podmienky rozvoja cestovného ruchu vo vybranom historickom sídle - Polomčák, Dávid; Indrová, Jarmila; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Táto diplomová práca sa zaoberá podmienkami rozvoja cestovného ruchu vo vybranom historickom sídle. Prvé kapitoly sú venované problematike cestovného ruchu na Slovensku a predstavené je aj vybrané historické sídlo, ktorým je Stará Ľubovňa. Taktiež sú tu priblížené aj lokalizačné, realizačné a selektívne predpoklady tohto mesta. Analýza pozostáva z údajov, ktoré poskytli kompetentní pracovníci, ako aj z voľne dostupných informácii. Ďalšiu časť analýzy tvoria dva dotazníkové prieskumy, ktoré boli určené pre obyvateľov a návštevníkov mesta. Hlavným cieľom bolo zhodnotenie podmienok rozvoja cestovného ruchu v tomto historickom sídle.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses