Online komunikace náboženské obce - Martínek, Václav (2018)
Tato diplomová práce se zabývá online komunikací náboženské obce Církve československé husitské v Praze - Hloubětíně. Cílem práce je zhodnotit stávající komunikaci této náboženské obce a na jejím základě (a online komunikací jiných náboženských jednotek napříč církevními denominacemi) navrhnout online komunikaci pro tato náboženská uskupení. V první kapitole je čtenář seznámen s obecnými pojmy online marketingu a jeho formami. Druhá kapitola pak nabízí zhodnocení online komunikace několika sborů a farností napříč křesťanskými denominacemi. Třetí část práce pak po stručném zhodnocení online komunikace náboženské obce v Hloubětíně navrhuje změny vhodné k zapracování.