Online komunikace náboženské obce - Martínek, Václav; Kubálková, Markéta, 1970-; Mašita, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato diplomová práce se zabývá online komunikací náboženské obce Církve československé husitské v Praze - Hloubětíně. Cílem práce je zhodnotit stávající komunikaci této náboženské obce a na jejím základě (a online komunikací jiných náboženských jednotek napříč církevními denominacemi) navrhnout online komunikaci pro tato náboženská uskupení. V první kapitole je čtenář seznámen s obecnými pojmy online marketingu a jeho formami. Druhá kapitola pak nabízí zhodnocení online komunikace několika sborů a farností napříč křesťanskými denominacemi. Třetí část práce pak po stručném zhodnocení online komunikace náboženské obce v Hloubětíně navrhuje změny vhodné k zapracování.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses