Přístupy manažerů ke vzdělávání obchodních zástupců - Nekolný, Jan; Matysová, Kamila; Dvořák, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato práce je zaměřena na zmapování procesu vzdělávání obchodních zástupců ve společnostech a možné přístupy obchodních manažerů k tomuto procesu. Cílem teoretické části je popsat kompetence ideálního obchodního zástupce, určit možné způsoby jeho vzdělání a jak je možné hodnotit efektivitu tohoto procesu. V praktické části je obsažena analýza prostředí českého trhu se vzděláváním a formování vzdělávacího procesu ve společnostech. Následuje korelační analýza výsledků dotazníkového šetření ověřující stanovenou hypotézu. Na základě popsaných výsledků jsou vyvozeny vhodná doporučení ohledně přístupů obchodních manažerů ke vzdělávání obchodních zástupců.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses