Podnikatelský plán v oblasti Crowdfundingu - Procházka, Jan (2018)
Bakalářská práce se zabývá pojmem Crowdfundingu a zpracováním podnikatelského plánu pomocí dostupných a ověřených metod. Tento podnikatelský plán je zaměřen na vytvoření fungující internetové platformy, která má za úkol vytvořit nové možnosti v rámci skupinového financování jak z pohledu investora, tak i z pohledu dlužníka, případně obdarovaného.V první a druhé části práce jsou shrnuta teoretická východiska, která jsou dále aplikovaná v praktické části.