Podnikatelský plán v oblasti Crowdfundingu - Procházka, Jan; Kubálková, Markéta, 1970-; Topolová, Ivana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Bakalářská práce se zabývá pojmem Crowdfundingu a zpracováním podnikatelského plánu pomocí dostupných a ověřených metod. Tento podnikatelský plán je zaměřen na vytvoření fungující internetové platformy, která má za úkol vytvořit nové možnosti v rámci skupinového financování jak z pohledu investora, tak i z pohledu dlužníka, případně obdarovaného.V první a druhé části práce jsou shrnuta teoretická východiska, která jsou dále aplikovaná v praktické části.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses