Příjezdový cestovní ruch z Koreje do České republiky - Nguyenová, Lan Anh; Abrhám, Josef; Kvítková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Diplomová práce se zabývá analýzou příjezdového cestovního ruchu z Koreje do České Republiky. Hlavní cílem práce je zaměření se na dosavadní vývoj a zhodnocení současného a budoucího potenciálu příjezdového cestovního ruchu Jižní Koreje pro Českou Republiku. Práce definuje základní pojmy a charakteristiky CR. Další praktická část je zaměřena na detailní popis statistických údajů ohledně příjezdu Korejců do ČR, počet přenocování a výdaje. Pracuje se taktéž s údaji o charakteristice Korejců, jejich očekávání, požadavky a zvyky. Zároveň se práce zabývá analýzou nabídky a poptávky služeb a produktů , jak na českém tak na korejském trhu, jsou popsány nedostatky a přednosti ve vztahu ke korejské klientele. Součástí práce je i dotazníkové šetření na téma image ČR u Korejců a prognóza vývoje do budoucna.
Vedoucí práce: Josef Abrhám
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses