Vnímání značky Pickwick na českém a slovenském trhu - Dopita, Zdeněk (2018)
Tato diplomová práce má za cíl formulaci doporučení pro představitele značky Pickwick v oblasti zvýšení povědomí, zlepšení vnímání a maximalizace hodnoty dané značky. Doporučení vycházejí z celkové analýzy značky Pickwick, realizovaného terénního šetření a komparace českého a slovenského zastoupení značky. Teoretická část se věnuje problematice značky, jejímu vymezení a strategickému řízení. Následně se práce zabývá kategorií čaje a tržními trendy v dané oblasti. Další kapitola je určena pro představení společnosti Jacobs Douwe Egberts, respektive přímo značce Pickwicka jejím marketingovým aktivitám. V závěru je představen vlastní výzkum, shrnutí zjištěných výsledků zmíněná formulace doporučení.