Vnímání značky Pickwick na českém a slovenském trhu - Dopita, Zdeněk; Král, Petr, 1979-; Zámostná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Tato diplomová práce má za cíl formulaci doporučení pro představitele značky Pickwick v oblasti zvýšení povědomí, zlepšení vnímání a maximalizace hodnoty dané značky. Doporučení vycházejí z celkové analýzy značky Pickwick, realizovaného terénního šetření a komparace českého a slovenského zastoupení značky. Teoretická část se věnuje problematice značky, jejímu vymezení a strategickému řízení. Následně se práce zabývá kategorií čaje a tržními trendy v dané oblasti. Další kapitola je určena pro představení společnosti Jacobs Douwe Egberts, respektive přímo značce Pickwicka jejím marketingovým aktivitám. V závěru je představen vlastní výzkum, shrnutí zjištěných výsledků zmíněná formulace doporučení.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses