Sportovní cestovní ruch - Jánský, Lukáš (2018)
Cílem práce je prozkoumat současný trh sportovního cestovního ruchu. Teoretická část práce bude charakterizovat sportovní cestovní ruch, definovat základní pojmy a informovat o historii a postavení sportovního cestovního ruchu v CR. Práce ve své druhé kapitole vyčlení sportovní akce dle různých kritérií a vyčte ty nejznámější konané v České republice. Třetí (praktická) kapitola se poté zaměří na sportovní CR z pohledu nabídky v České republice. Poptávka po sportovně orientovaném CR bude prozkoumána pomocí dotazníkového šetření.