Sportovní cestovní ruch - Jánský, Lukáš; Jenčková, Jiřina; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem práce je prozkoumat současný trh sportovního cestovního ruchu. Teoretická část práce bude charakterizovat sportovní cestovní ruch, definovat základní pojmy a informovat o historii a postavení sportovního cestovního ruchu v CR. Práce ve své druhé kapitole vyčlení sportovní akce dle různých kritérií a vyčte ty nejznámější konané v České republice. Třetí (praktická) kapitola se poté zaměří na sportovní CR z pohledu nabídky v České republice. Poptávka po sportovně orientovaném CR bude prozkoumána pomocí dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses