Analýza potenciálu konkurenceschopnosti Středočeského kraje pro mezinárodní cestovní ruch - Fialová, Tereza; Herget, Jan; Kvítková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Předmětem zkoumání diplomové práce je potenciál a konkurenceschopnost Středočeského kraje v mezinárodním cestovním ruchu. Zhodnocení řízení destinace a nabídky služeb z hlediska dostatečného množství ubytovacích a stravovacích kapacit, kvality a dostupnosti služeb pro domácí i zahraniční návštěvníky.Cílem práce je zhodnotit celkový potenciál konkurenceschopnosti Středočeského kraje pro mezinárodní cestovní ruch podle modelu 6A a prokázat kvalitu řízení destinačního managementu a nabízených služeb na úrovni domácího i mezinárodního cestovního ruchu. Dílčím cílem je prokázat učinnost jednotné klasifikace Českého systému kvality služeb v souvislosti se standartizací kvality nabídky služeb v cestovním ruchu v kraji.
Vedoucí práce: Jan Herget
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses