Specifika marketingu luxusních značek - Šťastná, Petra (2018)
Diplomová práce se věnuje specifikům marketingu luxusního zboží a služeb. V teoretické části práce shrnuje stav dosavadního bádání a vymezuje klíčové pojmy a koncepty: luxus, luxusní zboží, okázalá spotřeba, přepych apod. Empirická část bude postavena na obsahové analýze inzerátů luxusních značek z dvou tištěných médií.