Specifika marketingu luxusních značek - Šťastná, Petra; Šimůnek, Michal, 1976-; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Diplomová práce se věnuje specifikům marketingu luxusního zboží a služeb. V teoretické části práce shrnuje stav dosavadního bádání a vymezuje klíčové pojmy a koncepty: luxus, luxusní zboží, okázalá spotřeba, přepych apod. Empirická část bude postavena na obsahové analýze inzerátů luxusních značek z dvou tištěných médií.
Vedoucí práce: Michal Šimůnek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: luxusní zboží; marketing; obchodní značky; tisk; reklama a propagace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; luxuries; marketing; brand name products; press; advertising; master's theses