Projektový management ve vybrané organizaci - Vilím, Ondřej; Vinšová, Tereza; Pospíšil, Jan, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Tato práce se zabývá problematikou projektového řízení v konkrétní organizaci. Cílem této práce je analýza projektového řízení v bance a porovnání způsobu řízení s obecnými metodikami. Literární rešerše obsahuje přehled obecných principů a metodik projektového řízení. Za metodiku práce bylo zvoleno studium interních dokumentů banky, rozhovory ze zaměstnanci banky a zkušenosti získané z praxe řešitele. Praktická část obsahuje konkrétní popis projektového řízení v bance, včetně životního cyklu projektu, organizační struktury a používaných procesů. V závěru je shrnuto projektové řízení v bance, které je následně porovnáno s obecnými metodikami.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2019
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2019
Keywords: projektový management; banky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; project management; banks; bachelor's theses