Udržitelný rozvoj cestovního ruchu v Norsku - Švejdová, Petra (2018)
Cílem této diplomové práce je vymezit principy udržitelného rozvoje, popsat jejich aplikaci v odvětví cestovního ruchu a charakterizovat uplatňování udržitelného rozvoje cestovního ruchu v destinaci Norsko.