Udržitelný rozvoj cestovního ruchu v Norsku - Švejdová, Petra; Indrová, Jarmila; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem této diplomové práce je vymezit principy udržitelného rozvoje, popsat jejich aplikaci v odvětví cestovního ruchu a charakterizovat uplatňování udržitelného rozvoje cestovního ruchu v destinaci Norsko.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses