Management potravinového odpadu v českých domácnostech - Šestáková, Klára; Chytková, Zuzana; Pašmik, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Cílem této diplomové práce je uplatnění teorie jednání v oblasti managementu potravinového odpadu. Práce je rozdělena do dvou částí – teoretické a praktické. V teoretické části se autor zabývá spotřebou a nakládáním s potravinami, samotnou teorií jednání. Dále také definicí mezery v likvidaci a možnostmi zotavení potravin. Praktická část popisuje metodu kvalitativního výzkumu a dále poskytuje hlubší pohled na rutinní chování domácností prostřednictvím částečně strukturovaných rozhovorů.
Vedoucí práce: Zuzana Chytková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses