Podnikatelský plán - založení internetového obchodu - Prchalová, Petra (2018)
Cílem diplomové práce „Podnikatelský plán na založení internetového obchodu“ je sestavení podnikatelského plánu na založení internetového obchodu s přírodními mýdly. Teoretická část obsahuje základní informace o podnikatelském plánu. Praktická část je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu, který poslouží jako reálný základ pro založení internetového obchodu jako společnosti s ručením omezeným. Na základě vyčíslení zakladatelského rozpočtu a ročních provozních nákladů je vypočten bod zvratu určující minimální počet mýdel, které je potřeba prodat v prvním roce podnikání pro pokrytí ročních nákladů a navrácení počáteční investice.