Podnikatelský plán - založení internetového obchodu - Prchalová, Petra; Filipová, Vladimíra; Štěpánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2018)
Cílem diplomové práce „Podnikatelský plán na založení internetového obchodu“ je sestavení podnikatelského plánu na založení internetového obchodu s přírodními mýdly. Teoretická část obsahuje základní informace o podnikatelském plánu. Praktická část je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu, který poslouží jako reálný základ pro založení internetového obchodu jako společnosti s ručením omezeným. Na základě vyčíslení zakladatelského rozpočtu a ročních provozních nákladů je vypočten bod zvratu určující minimální počet mýdel, které je potřeba prodat v prvním roce podnikání pro pokrytí ročních nákladů a navrácení počáteční investice.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses