Podnikatelský plán - Maříková, Tereza (2018)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu, který bude sloužit, jako podklad při zakládání společnosti JUST DONUTS, s. r. o. v Jindřichově Hradci. Práce shrnuje jednotlivé kroky, metody a jejich následnou implementaci v praktické části. Ta se zabývá proveditelností projektu, která stojí na interní a externí analýze, ale i marketingovém mixu, který musí být adaptabilní ke specifickým potřebám zákazníků. Avšak nejdůležitějším faktorem je finanční analýza, jež je zpracovaná ve třech různých variantách a má rozhodující funkci při jeho realizaci.