Podnikatelský plán - Maříková, Tereza; Dvořák, Jiří; Tripes, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2018)
Cílem této diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu, který bude sloužit, jako podklad při zakládání společnosti JUST DONUTS, s. r. o. v Jindřichově Hradci. Práce shrnuje jednotlivé kroky, metody a jejich následnou implementaci v praktické části. Ta se zabývá proveditelností projektu, která stojí na interní a externí analýze, ale i marketingovém mixu, který musí být adaptabilní ke specifickým potřebám zákazníků. Avšak nejdůležitějším faktorem je finanční analýza, jež je zpracovaná ve třech různých variantách a má rozhodující funkci při jeho realizaci.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2018
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2018
Keywords: podnikatelské projekty; podnikání; finanční analýza; konkurenceschopnost; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; business; financial analysis; competitiveness; master's theses