Úhrnný finanční plán v soustavě řízení národního hospodářství a směry jeho zdokonalování. II. díl - Šlauka, Milan; Špaček, Karel, 1930-; Vavro, A.; Libnar, Dušan; Výzkumný ústav finančnej a úverovej sústavy (Bratislava : Výskumný ústav finančnej a úverovej sústavy, 1977)
Studie se zabývá funkcí úhrnného finančního plánu v systému řízení národního hospodářství, analyzuje jeho teoretické základy a navrhuje směry zdokonalování finančního plánování v podmínkách plánované ekonomiky Československa.
Na obálce uveden rok 1978
Obsahuje bibliografii
Keywords: 1971-1980; národní hospodářství; hospodářská politika; hospodářské plánování; centrální plánování; finanční plánování; Československo; prognózy; výzkumné studie; national economy; economic policy; economic planning; central planning; financial planning; Czechoslovakia; prognoses; research studies