Limity a předpoklady fundamentální analýzy měnového kurzu v kontextu jeho režimu - Salfický, Rudolf; Šíma, Ondřej; Gevorgyan, Kristine; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce je zaměřena na rozdělení systému měnových kurzů na základních druhy kurzů, zobrazení jejich historického vývoje a představení základních fundamentů, které jejich vývoj ovlivňují. Praktická část ukazuje na vybraných příkladech zemí, u kterých jsou analyzovány jejich základní makroekonomické veličiny, některé proměnné, které na kurz těchto zemí působí nepřímo a limitují tak vypovídající schopnost fundamentálních modelů, resp. upozorňují na tak často opomíjená omezení a předpoklady, které s sebou jednotlivé přístupy fundamentální analýzy přináší.
Vedoucí práce: Ondřej Šíma
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses