Private equity a investování - Ibragimov, Artur (2018)
Diplomová práce se zabývá investováním fondů private equity a jednotlivými druhy private equity. Mimo jiné, do většího detailu je rozebrán druh private equity real estate a jednotlivé strategie investováni nemovitostních private equity fondů. Práce popisuje akviziční proces a investici do nemovitostí se zaměřením na due diligence nemovitostní společnosti. V praktické části je rozebrán konkrétní příklad investice do nemovitostí počínaje stanovením kupní ceny po zhodnocení výkonností investice.