Private equity a investování - Ibragimov, Artur; Brada, Jaroslav, 1964-; Kováč, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce se zabývá investováním fondů private equity a jednotlivými druhy private equity. Mimo jiné, do většího detailu je rozebrán druh private equity real estate a jednotlivé strategie investováni nemovitostních private equity fondů. Práce popisuje akviziční proces a investici do nemovitostí se zaměřením na due diligence nemovitostní společnosti. V praktické části je rozebrán konkrétní příklad investice do nemovitostí počínaje stanovením kupní ceny po zhodnocení výkonností investice.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses