Finanční produkty s podporou státu - Novosadová, Ester; Radová, Jarmila; Pýcha, Mikuláš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce se zabývá specifiky finančních produktů s podporou státu, kterými jsou stavební spoření, hypoteční úvěr, doplňkové penzijní spoření a životní pojištění. Jednotlivé produkty jsou nejprve charakterizovány, je představena výše státní podpory a podmínky pro její získání. Poté je sledován vývoj poptávky po těchto produktech v letech 2008 až 2017 a možných faktorů ovlivňující výši poptávky. Také je nastíněno fungování těchto finančních produktů na Slovensku a v Německu. V závěru diplomové práce je fungování produktů předvedeno na modelovém příkladu.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses