Elektronická evidence tržeb - Phanová, Ngoc Ha; Tepperová, Jana; Tecl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Diplomová práce s názvem „Elektronická evidence tržeb“ se zaměřuje na systém elektronické evidence tržeb v České republice a dopad jejího zavedení na vybrané podnikatele. Teoretická část práce se zabývá důvody zavedení elektronické evidence tržeb v ČR, představuje principy jejího fungování a povinnosti vyplývající ze zákona o evidenci tržeb. V neposlední řadě je záměrem práce shrnout roční fungování systému EET v ČR. V praktické části práce jsou analyzovány náklady a tržby vybraného subjektu s cílem zhodnotit dopad zavedení systému EET na vybraného podnikatele v praxi.
Vedoucí práce: Jana Tepperová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses