Tvorba automatického obchodního systému - Večeřa, Karel (2018)
Tato diplomová práce se zaměřuje na tvorbu automatického obchodního systému.Nejdříve je popsána charakteristika trhu poskytovatelů brokerských služeb. Následujestanovení metodiky a nezbytné předpoklady pro tvorbu AOS. V další části je vytvořenaautomatická obchodní strategie a v rámci backtestingu testována na historických datech.Testování na reálných datech je následně provedeno na vybraných automatickýchstrategiích.