Tvorba automatického obchodního systému - Večeřa, Karel; Brada, Jaroslav, 1964-; Kováč, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato diplomová práce se zaměřuje na tvorbu automatického obchodního systému.Nejdříve je popsána charakteristika trhu poskytovatelů brokerských služeb. Následujestanovení metodiky a nezbytné předpoklady pro tvorbu AOS. V další části je vytvořenaautomatická obchodní strategie a v rámci backtestingu testována na historických datech.Testování na reálných datech je následně provedeno na vybraných automatickýchstrategiích.
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finanční inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses