Faktory ovlivňující rozhodnutí pro výkon profese učitele ekonomických předmětů - Pelikánová, Anna; Berková, Kateřina, 1984-; Krpálková-Krelová, Katarína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Tato diplomová práce se zabývá faktory, které ovlivňují studenty učitelství ekonomických předmětů v jejich rozhodnutí pro výkon profese učitele ekonomických předmětů a učitele ekonomických předmětů na středních školách v rozhodnutí pro setrvání v profesi. V teoretické části práce jsou shrnuty poznatky týkající se dané problematiky. Část výzkumná uvádí výsledky dotazníkového šetření provedeného mezi učiteli ekonomických předmětů a studenty učitelství.
Vedoucí práce: Kateřina Berková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství ekonomických předmětů pro střední školy [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses