Ocenění AO Raiffeisenbank - Eremin, Nikolay (2018)
Táto práce si klade za cíl provést ocenění komerční banky Raiffeisenbank jako celku. Práce je rozdělena do tří kapitol, každá z jednotlivých kapitol se snaží vyřešit samostatný úkol. První kapitola je věnována charakteru bankovní činnosti s přihlédnutím k otázkám právní regulace a specifice bankovního systému v Rusku. V též kapitole jsou rozebírána hlavní rizika, kterým banka může ve své činnosti čelit. Druhá kapitola je zaměřena na popsaní hlavních metod, jež jsou používány při ocenění bank. Třetí a závěrečná kapitola se zabývá samostatným oceněním AO Raiffeisenbank. Na začátku kapitoly je podrobněji rozebírán předmět ocenění, následně je provedena finanční analýza a strategická analýza, sestaven finanční plán a provedeno výsledné ocenění.