Ocenění AO Raiffeisenbank - Eremin, Nikolay; Machek, Ondřej, 1985-; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2018)
Táto práce si klade za cíl provést ocenění komerční banky Raiffeisenbank jako celku. Práce je rozdělena do tří kapitol, každá z jednotlivých kapitol se snaží vyřešit samostatný úkol. První kapitola je věnována charakteru bankovní činnosti s přihlédnutím k otázkám právní regulace a specifice bankovního systému v Rusku. V též kapitole jsou rozebírána hlavní rizika, kterým banka může ve své činnosti čelit. Druhá kapitola je zaměřena na popsaní hlavních metod, jež jsou používány při ocenění bank. Třetí a závěrečná kapitola se zabývá samostatným oceněním AO Raiffeisenbank. Na začátku kapitoly je podrobněji rozebírán předmět ocenění, následně je provedena finanční analýza a strategická analýza, sestaven finanční plán a provedeno výsledné ocenění.
Vedoucí práce: Ondřej Machek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses