Analýza dopadu změn na hypoteční trh - Dostálová, Barbora (2018)
Cílem mé diplomové práce je poskytnout přehled o změnách, které se na hypotečním trhu v posledních dvou letech udály, a o jejich reálném dopadu na hypoteční trh. V úvodní části práce vysvětluji základní informace o hypotečním úvěru a vymezením pojmů. V hlavní praktické části se zabývám porovnáním změn na trhu. Toto porovnání provádím přes dva indexy. V závěru celou práci podkládám analýzou podílů jednotlivých bank na trhu.