Analýza dopadu změn na hypoteční trh - Dostálová, Barbora; Radová, Jarmila; Málek, Jiří, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2018)
Cílem mé diplomové práce je poskytnout přehled o změnách, které se na hypotečním trhu v posledních dvou letech udály, a o jejich reálném dopadu na hypoteční trh. V úvodní části práce vysvětluji základní informace o hypotečním úvěru a vymezením pojmů. V hlavní praktické části se zabývám porovnáním změn na trhu. Toto porovnání provádím přes dva indexy. V závěru celou práci podkládám analýzou podílů jednotlivých bank na trhu.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2018
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2018
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses