Ocenění zavedeného pracovního kolektivu : Diskuse teorie a praktických přístupů - Malík, Jakub (2018)
Diplomová práce se zaměřuje na ocenění zavedeného pracovního kolektivu jako nehmotného aktiva organizace. Teoretická část práce popisuje charakteristické vlastnosti zavedeného pracovního kolektivu a vysvětluje podstatné rozdíly mezi pojmy lidský kapitál a zavedený pracovní kolektiv. Následující kapitoly teoretické části práce popisují jednotlivé přístupy a metody ocenění zavedeného pracovního kolektivu. V praktické části práce je uplatněn nákladový přístup k ocenění zavedeného pracovního kolektivu, který je aplikován na konkrétních datech. Výsledkem praktické části je pak vzorové ocenění zavedeného pracovního kolektivu.